Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

29 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτοψία του καθηγητή Γεωλογίας Ευθύμιου Λέκκα στο Γύρο της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο

Αυτοψία του καθηγητή Γεωλογίας Ευθύμιου Λέκκα στο Γύρο της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο
 Ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών στον Τομέα Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), Ευθύμιος Λέκκας βρέθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Ναύπλιο.


Ο κύριος Λέκκας έχει αποδεχθεί πρόταση να αναλάβει την εκπόνηση μελέτης για το σοβαρό πρόβλημα των κατολισθήσεων που υπάρχει στον Γύρο της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο.
Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο περιηγήθηκαν σε όλο τον Γύρο της Αρβανιτιάς και είδε από κοντά το θέμα των κατολισθήσεων.

Ο Καθηγητής έχει συζητήσει με το Δήμαρχο Ναυπλιέων και έχουν συμφωνήσει να αναλάβει το πανεπιστημιακό τμημα του μέσω ερευνητικού προγράμματος και εν συνεχεία με προγραμματική σύμβαση τις απαραίτητες μελέτες για το Γύρο της Αρβανιτιάς.
Απομένουν οι σχετικές αποφάσεις από τα αρμόδια όργανα (δημοτικό συμβούλιο , οικονομική επιτροπή ) και όλα τα διαδικαστικά έτσι ώστε οι μελετητές να ξεκινήσουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες