Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

23 Σεπτεμβρίου 2019

Με πρώτο σταθμό τις Μυκήνες η περιοδεία του Γιώργου Διδασκάλου στην Αργολίδα

Με πρώτο σταθμό τις Μυκήνες η περιοδεία του Γιώργου Διδασκάλου στην Αργολίδα
Στην Αργολίδα βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου με κλιμάκιο του Υπουργείου.


Πρώτος σταθμός του κυρίου Διδασκάλου οι Μυκήνες και το αρχαιολογικό Μουσείο όπου θα γίνει η καταγραφή και ιεράρχηση των προβλημάτων που υπάρχουν.
Η περιοδεία του Γιώργου Διδασκάλου με την συνοδεία της Προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Άλκηστις Παπαδημητρίου θα συνεχιστεί στην Τίρυνθα και θα καταλήξει στο Ναύπλιο, όπου και θα έχει συναντηση με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, όπου αναμενεται να συζητηθούν τα θέματα της αποκατάστασης του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Γεωργίου και του κτιρίου Βίγκα στην πλατεία Συντάγματος.
Ο Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού το απόγευμα θα έχει συναντηση στο Δημαρχείο του Άργους με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο όπου θα ενημερωθεί για τα θέματα αρμοδιότητας του που απασχολούν την περιοχή του Δήμου.
Ο Γιώργος Διδασκάλου έρχεται στην Αργολίδα αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον του και την πρόθεση του να δρομολογήσει άμεσα τις απαιτούμενες εξελίξεις για την επίλυσή των χρόνιων προβλημάτων.

Αναγνώστες