Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

15 Ιανουαρίου 2019

Ο Ραδιοφωνικός σταθμός της Μητροπόλεως Αργολίδος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του



Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης   Νεκτάριος την Τρίτη  15  Ιανουαρίου 2019. Ο Μητροπολίτης   Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ένα καλύτερο 2019.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού κ.  Γεώργιος Καζάς ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος , ο πρόεδρος των φίλων του Ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος  Ανδρέας Αριστοτέλους .
Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν Ιερείς της Μητροπόλεως Αργολίδος , υπάλληλοι και φίλοι του Ραδιοφωνικού σταθμού και του βιβλιοπωλείου , ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κ. Ρούτουλας, ο Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδος π.Πέτρος Αθανασόπουλος και ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής.
 Ο Μητροπολίτης αντάλλαξε ευχές με όλους κι έδωσε δώρο από ένα βιβλίο.

 Ομιλία απεύθυνε μετά από πρόσκληση του Ραδιοφωνικού σταθμού  , Λυκούργος  Μαρκούδης από το ραδιόφωνο της  Πειραικής εκκλησίας.  Η σύντομη τοποθέτησή του αναφερόταν  γύρω από την ουσιαστική σημασία και σπουδαιότητα των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μέσων στην προσπάθεια μετάδοσης του θείου μηνύματος.





























Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες