Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

16 Νοεμβρίου 2018

Το Λείψανο του Αγίου Λουκά Ιατρού από την Αργολίδα στην Καρδίτσα

 


Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 5:00 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος θα υποδεχθεί απότμημα ιερού λειψάνου του Αγίου Λουκά του ιατρού, αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως, το οποίο θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος στην κεντρική είσοδο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το ιερό Λείψανο θα παραμείνει μέχρι και την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και καθημερινά θα τελείται ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία και οι υπόλοιπες ακολουθίες του Νυχθημέρου. Ο Ιερό Μητροπολιτικός Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7:30 π.μ. έως 10:00 μ.μ.

Στις 6:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο σχετικά με τον Άγιο Λουκά τον ιατρό, αρχιεπίσκοπο Συμφερουπόλεως στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Στις 8:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί σύναξη των Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως, Κληρικών και λαϊκών, στο Πνευματικό Κέντρο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18, της οποίας ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες