Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΙΕΡΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΓΝΑΤΙΟ ΣΤΗ ΖΟΓΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Φέρεται σε γνώση των ευσεβών Χριστιανών ότι την 28η Οκτωβρίου 2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 4:30 απογευματινή στο Ιερό Προσκύνημα Αγίου Ιγνατίου Ζόγκα Ελληνικού Άργους Θα λάβει χώρα υποδοχή υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Νεκτάριου των Χαριτοβρύτων Ιερών Λειψάνων της Θαυματουργού και  Ιαματικού Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας από την εν Άθω Ιερά Μονή του Οσίου Γρηγορίου. Στη συνέχεια Θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός προς τιμήν της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας μετ' αρτοκλασίας και Ιερού Κηρύγματος.
Το πρωί της  επομένης ημέρας Δευτέρα 29 'Οκτωβρίου κυριώνυμος ημέρα της εορτής της Αγίας Αναστασίας της  Ρωμαίας και  ώρα 7·:00 π.μ. θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία λειτουργία  Ιερουργούντος  του Σεβαομ  Ποιμενάρχη. μας κκ Νεκταρίου.

Φέρεται σε γνώση των ευσεβών Χριστιανών ότι την 29η Οκτωβρίου 2018  ημέρα Δευτέρα, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Ιγνατίου Ζόγκα Ελληνικού Άργους Θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία κατά την Αγιορειτική τυπική διάταξη προς τιμήν της Αγίας Αναστασία της Ρωμαίας χοροστατούντος και ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης  κ.κ. Καλλινίκου με ώρα έναρξης την 6:30μ.μ  και πέρας την 01 :30 μεταμεσονύκτια ώρα.

Θα ψάλουν μέλη του Συνδέσμου Ιεροψαλτών  Αργολίδας «Ιάκωβος Ναυπλιώτης».

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες