Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

19 Ιουλίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ




Ευχαριστήρια Επιστολή


Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσοι συντέλεσαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία της Φιλανθρωπικής Εκδήλωσης « Η Καρδιά του Παιδιού χτυπά στο Ναύπλιο» που στόχευε στην οικονομική ενίσχυση του έργου του Πανελληνίου Συλλόγου Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού».
Ειδικότερα ευχαριστούμε από καρδιάς :

·         την πρόεδρο της «Καρδιάς του Παιδιού» κα Αθηνά Κολτσιδοπούλου και το ΔΣ του Συλλόγου για όλα όσα έχουν προσφέρει τα τελευταία 35 χρόνια στα παιδιά με καρδιοπάθειες και στις οικογένειές τους, καθώς και για την εμπιστοσύνη τους απέναντί μας.
·         Το Δήμαρχο Ναυπλιέων κο Δημήτριο Κωστούρο και την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κα Νάντια Αναστασίου γιατί στήριξαν την πρότασή μας για την από κοινού διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής.
·         Το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου για την ομόφωνη υπερψήφιση της πρότασης του κου Δημάρχου για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης.
·         Τη Δημοτική Σύμβουλο κα Μαρία Ράλλη και τους εργαζομένους του Δήμου και του ΔΟΠΠΑΤ για την εξαιρετική μας συνεργασία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εκδήλωσης
·         Το Μαέστρο κο Γιάννη Νικολόπουλο, τον τενόρο κο Ντίνο Καλύβα, τη σοπράνο κα Τάνυα Νικολούδη, την πιανίστρια κα Μαρία.Ζαρκάδα και όλους τους υπέροχους χορωδούς και μουσικούς που κατέθεσαν την τέχνη και την ψυχή τους στολίζοντας καλλιτεχνικά την εκδήλωσή μας
·         Το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας κο Νεκτάριο για το ενδιαφέρον, τη βοήθεια και την παρουσία του στην εκδήλωση.
·         Όλο τον κόσμο που γέμισε το Σάββατο το βράδυ την Πλατεία Τριών Ναυάρχων.

Τέλος οφείλουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στις επιχειρήσεις και τους δημότες της περιοχής μας που σε δύσκολους καιρούς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έβαλαν το χέρι στην τσέπη  για να προσφέρουν βοήθεια και ανακούφιση σε παιδιά που την έχουν ανάγκη και στις οικογένειές τους.
Μερικοί εξ’ αυτών εμφανίζονται και παρακάτω.

Επίσης αν υπάρχουν κάποιοι που επιθυμούσαν, αλλά δεν μπόρεσαν να συμβάλλουν μπορούν να το πράξουν κάνοντας κατάθεση στους λογαριασμούς της «Καρδιάς του Παιδιού»

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Με τιμή,

Το ΔΣ του Συλλόγου


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες