Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣΤεράστιοι βράχοι αποκολλήθηκαν από την Ακροναυπλία και έκλεισαν την ομορφότερη διαδρομή από την παραλία της Αρβανιτιάς προς το λιμάνι της πόλης , Σάββατο 23 Ιουνίου 2018. Η κατολίσθηση έγινε το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου στον δρόμο του γύρου της Αρβανιτιάς όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται από τους κατοίκους της πόλης και αποτελεί τον αγαπημένο περίπατο των Ναυπλιωτών και των επισκεπτών της πόλης.
Ο δρόμος ξεκινάει μετά το πέρας της παραλίας με τις καφετέριες του Ναυπλίου και καταλήγει στην πλατεία της Αρβανιτιάς, σε συνολική απόσταση περισσότερο του ενός χιλιομέτρου. Στον συγκεκριμένο δρόμο κατά το παρελθόν έχει σημειωθεί ξανά κατολίσθηση .Το λιμενικό ταμείο του Δήμου Ναυπλιέων τοποθέτησε προειδοποιητικές πινακίδες και έκλεισε τις δύο προσβάσεις στον πεζόδρομο της Αρβανιτιάς.
Επίσης πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν τα βράχια της Αρβανιτιάς για αναρρίχηση βάζοντας πραγματικά σε κίνδυνο τη ζωή τους καθώς όπως μαρτυρούν τα γεγονότα η αποκόλληση των βράχων μπορεί να σημειωθεί οποιαδήποτε στιγμή.Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες