Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

02 Ιουνίου 2018

Με περισσότερους από 500 αθλητές πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες στίβου που διοργάνωσε το Σωματείο Αργολίδα 2000


 


Με την συμμετοχή 500 μικρών αθλητών το σωματείο ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000 διοργανώσε αγώνες στίβου ακαδημιών ηλικίας 4-12 ετών στο Δ.Α.Κ. Ναυπλίου στις 2 Ιουνίου 2018.
Στους αγώνες συμμετείχαν 9 ακαδημίες από το νομό μας και γειτονικούς νομούς.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος οι ακαδημίες ΑΡΓΕΑΣ, ΑΛΚΥΩΝ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000, ΓΕΑ, ΕΚ. ΜΑΛΤΕΖΟΥ,ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΜΕΓΑΡΩΝ, ΝΕΜΕΑΣ, Σ.Δ.Υ.ΑΡΓΟΥΣ
Με σύνθημα ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ οι μικροί αθλητές συμμετείχαν σε μια γιορτή του αθλητισμού.
Οι αγώνες ξεκίνησαν με παρέλαση των σωματείων και την απαγγελία του όρκου του αθλητή.
 Στην αθλητική αυτή γιορτή παραβρέθηκαν, απηύθυναν χαιρετισμό και απένειμαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Γκιόλας, Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιεων Σ. Γαβρήλος, ο Περιφερειακός Συμβουλος Γ. Γαβρήλος, το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γ. Μπόλας, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δημου Άργους Μυκηνών Β. Τζαβέλας κα.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Άργολιδα 2000 Γιάννης Μαντζούνης στο χαιρετισμό του ευχαριστησε τους γονείς και τα Σωματεία για την συμμετοχή τους, ενώ εκμυστηρεύτηκε πως υπάρχει η σκέψη του χρόνου η διοργάνωση αυτή να είναι διήμερη με την συμμετοχή 1000 αθλητών.
Αθλητές  και γονείς που γέμισαν το ΔΑΚ Ναυπλίου  καταχειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες