Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

25 Απριλίου 2018

ΙΕΡΟΨΑΛΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ



Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Αργολίδος
«Ιάκωβος Ναυπλιώτης»

Ανακοίνωση-Πρόκληση

Ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Αργολίδος καλεί τα μέλη του και τους φίλους της Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής στο Ιεροψαλτικό σεμινάριο υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος και του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδος
«Ιάκωβος Ναυπλιώτης» με ομιλητή τον τέως Β΄Δομέστικο της Μ.τ.Χ.ε. και Άρχοντα μουσικοδιδάσκαλο αυτής καθώς και χοράρχη της μεγάλης χορωδίας του εν Αθήναις συλλόγου Μουσικοφίλων Κων/πόλεως κύριο Δημοσθένη Παϊκόπουλον και εισηγητήν τον μαθητή αυτού κύριο Χρήστο Πιπέρο Ιεροψάλτην με θέμα 
«οι αναλύσεις των ποιοτικών και ποσοτικών σημαδιών της Βυζαντινής μουσικής»  το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στις 07:30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος που βρίσκεται στην οδό Βας.Κων/νου  31 στο Ναύπλιο.

Γνωστοποιείται επίσης πως την Κυριακή 29/4/2018 στις 07:20 το πρωί στον Ιερό ναό της Τιμίας Ζώνης Νέας Τίρυνθας θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Το δεξιό αναλόγιο θα κοσμήσει ο Άρχων τέως Β΄Δομέστικος της Μ.τ.Χ.ε. και Άρχων Μουσικοδιδάσκαλος κυριος Δημοσθένης Παϊκόπουλος και το αριστερό αναλόγιο ο μαθητής και συνεργάτης αυτού κύριος Χρήστος Πιπέρος ιεροψάλτης.


Αμφότεροι οι χοροί θα αποδώσουν κλασσικά μαθήματα με το λεγόμενο πατριαρχικό ύφος και θα εφαρμόσουν στην πράξη όλα όσα ελέχθησαν στο σεμινάριο.






Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες