Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

17 Μαρτίου 2018

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος στο 2 Φεστιβάλ κατά του Ρατσισμού



Με αφορμή της 21η Μάρτη, παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, ποίησης, δασοπονίας, για το σύνδρομο Down, κουκλοθεάτρου, μονογονεϊκών οικογενειών και διεθνής ημέρα της Γης, διοργανώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Τέχνης και Αποδοχής. Σε μια προσπάθεια για ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία, ένα σχολείο που θα προωθεί την ιδέα για έναν καλύτερο κόσμο. Έναν κόσμο, αλληλεγγύης, δημιουργικότητας, αξιών και αγάπης.


Μια μεγάλη γιορτή, όπου με όχημα την Τέχνη, με μηνύματα αποδοχής, ενσυναίσθησης και φιλίας. 15 φορείς αλληλεγγύης, 2 εκπαιδευτικά δίκτυα, 5 σχολεία, θεατρικά δρώμενα, εργαστήρια: μουσικά, εικαστικά, θεατρικά, πειραμάτων για μικρούς και μεγάλους, κλόουν, ζούμπα, παρέλαση με κρουστά δρόμου, έκθεση ζωγραφικής, 4 μουσικές μπάντες. Όλοι μαζί, ένωσαν τις φωνές τους, για να δείξουν ότι μπορούμε «με μια αγκαλιά ν’ αλλάξουμε τον κόσμο». 











Αναλυτικά, στην πλατεία εθνοσυνέλευσης και στο κτίριο του σχολείου, εγιθααν τα εξής:
Χαιρετισμό απεύθυναν ο  Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτριος Κωστούρος, η  Ελένη Καραγιάννη -Πρόεδρος Δικτύου Τέχνης και Δράσης «Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια», Χριστίνα Ζώνιου – εκπρόσωπος του Πανελληνίου Δικτύου για το θέατρο στην εκπαίδευση, Χρύσα Σαββάκη – Διευθύντρια 3ου ΔΣ Ναυπλίου














Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες