Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

05 Δεκεμβρίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ -ΜΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Διεκόπη στο Ναύπλιο λόγω κλοπής η διαδικασία διάθεσης προϊόντων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 .Ένα απρόσμενο γεγονός διέκοψε την διαδικασία διάθεσης δωρεάν προϊόντων που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, στα πλαίσια δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD),  στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου. 


Από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), για να παραλάβουν προϊόντα κρέατος (μοσχάρι, χοιρινό), φρούτων (μήλα, πορτοκάλια) και άλλα προϊόντα. Κατά την διάρκεια της διανομής σημειώθηκε κλοπή κινητού τηλεφώνου το οποίο ανήκει σε κοπέλα υπάλληλο που συμμετέχει στην γραμματεία της διαδικασίας. 

Ο Αντιδήμαρχος Ραφαήλ Μπαρού ο οποίος είναι υπεύθυνος στο Δήμο Ναυπλιέων για την διανομή διέκοψε την διαδικασία και κάλεσε την αστυνομία ώστε να βρεθεί ο δράστης της κλοπής. Στο σημείο κατέφθασε δύναμης της ΔΙΑΣ όπου ξεκίνησε άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό  νεαρού που διέπραξε την κλοπή, ενώ η διαδικασία της διανομής σταμάτησε.

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες