Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

Δάκρυα συγκίνησης στο Ναύπλιο όταν δότης μυελού των οστών συνάντησε τον λήπτη


Περίσσεψε το βράδυ της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου η συγκίνηση στην συναυλία των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και Steve Tesser που πραγματοποιηθηκε στα Goodys Burger House στο Ναύπλιο.

Η συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο "Χάρισε ζωή" - ΚΕΔΜΟΠ (Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών), εκτός από την πολύ μουσική είχε πολλά δάκρυα χαράς και συγκίνησης.

Στην έναρξη της συναυλίας ο Συλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας "Δεσμοί Αίματος" και ο Ηλίας Πουρσανίδης βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτης του καταστήματος  Goodys Burger House στο Ναύπλιο, που διοργανώνει για 6 συνεχή χρονιά την συναυλία προσφέροντας κάθε φορά τα έσοδα για "ιερό σκοπό", θέλησαν να τιμήσουν τέσσερις δότες μυελού των οστών, ανάμεσα τους και η Ελένη Λιάκου στην οποία επιφύλασσαν και μια έκπληξη.

Στο τέλος της μικρής ομιλίας της, όπου συγκινημένη παρότρυνε τον κόσμο να χαρίσει ζωή και περιγράφοντας το πρόβλημα υγείας που βιώνει στο στενό της οικογενειακό περιβάλλον, οι διοργανωτές χωρίς να το ξέρει ανέβασαν στην σκηνή τον λήπτη, που χάρις σε αυτήν μπορεί σήμερα να χαίρεται την ζωή του με την πολυπληθή οικογένειά του καθώς είναι πατέρας πέντε παιδιών.


Ήταν πραγματικά μια στιγμή που έκανε πολλούς να συγκινηθούν και να κλάψουν αντιλαμβανόμενοι το πόσο σημαντικό είναι να χαρίζεις ζωή σε έναν άνθρωπο και μάλιστα με μια διαδικασία τόσο απλή. 

Στην συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν, ξεπερνώντας την συγκίνηση που βίωσαν,  ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και ο Steve Tesser που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με τα τραγούδια τους καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο.


Τη συναυλία μεταξυ άλλων παρακολούθησαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, η Αντιπεριφερειάρχης Π[ελοποννήσου Ελλένη Παναγιωτοπούλου, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος, η επιτετραμένη στον τομέα του τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Πόπη Καλκούνου, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Χρήστος Ζέρβας, κ.α

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες