Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

21 Οκτωβρίου 2017

Ημερίδα για τον Αθλητικό Τουρισμό και βραβεύσεις χορηγών, φορέων και μαθητών στο Ναύπλιο


Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στα πλαίσια της Ημερίδας για τον Αθλητικό Τουρισμό στο Ναύπλιο, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών της Αργολίδας που διακρίθηκαν στα 5 χλμ. των παράλληλων αγώνων που έγιναν με επιτυχία στα πλαίσια του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2017.


Επίσης έγινε η βράβευση του 4ου Δημοτικού Ναυπλίου για την πολυπληθέστερη συμμετοχή του αλλά και η βράβευση των Δ/ντων της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας κ.κ. Γαληνού Ιωάννη και Σίδερη Δημητρίου για το σημαντικό παιδαγωγικό τους έργο και βραβεύσεις των χορηγών και των φορέων που με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του


Αναλυτικά οι βραβευόμενοι μαθητές ήταν:

ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

1 6464 ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΝΙΚΗ  ΝΈΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
2 6501 ΠΟΤΙΤΣ ΣΩΤΗΡΙΑ  ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
3 6973 ΜΠΟΪΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

1 6954 ΜΠΑΛΗ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
2 6827 ΔΑΓΡΕΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
3 6767 ΓΙΑΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ

ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ
1 6698 ΜΠΕΚΑ ΕΛΕΝΗ  2ο ΓΕΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
2 6498 ΞΗΝΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΙΑΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
3 6653 ΜΠΟΥΖΝΤΡΑ ΚΛΕΟ 2ο ΓΕΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ

1 6662 ΜΠΕΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 2ο ΓΕΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
3 6693 ΔΗΜΟΥΛΗΣ ΘΕΜΗΣ 2ο ΓΕΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
4 6687 ΣΟΡΟΒΙΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2ο ΓΕΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ



Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής κ. Δημήτρης Κωστούρος αναφερόμενος στην σημαντική και πολυπληθή συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών της Αργολίδας αλλά και της Πελοποννήσου η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και συνολικά ανέρχεται σε 1.565 μαθητές και μαθήτριές δήλωσε:

«Η Δημοτική αρχή του Δήμου Ναυπλιέων και εγώ προσωπικά αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση και συγχαίρουμε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική συμμετοχή των μικρών αθλητών στις παράλληλες αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Συγχαίρουμε τις Δ/νσεις Εκπαίδευσης του Νομού μας για την προτροπή των μαθητών στον συμμετοχικό αθλητισμό, στον αθλητισμό για όλους που μόνο θετικό πρόσημο έχει για την κοινωνία μας και που προβάλλει και προωθεί μέσα από την χαρά της συμμετοχής το πρότυπο της δια βίου άσκησης και της υγείας»


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες