Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

23 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΡΑΣΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


Ο Δήμος Άργους Μυκηνών με μέριμνα του αντιδήμαρχου Νίκου Γκαβούνου αρμοδιου για τα αδέσποτα ζώα, σε συνεργασία με την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος και το ιδιωτικό κτηνιατρείο του κ. Κατσαμπή πραγματοποίησε δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων σκύλων στο Άργος  για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεξέλεγκτης αναπαραγωγής τους. Η δράση πραγματοποιηθηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 από 10 κτηνιάτρους από την ΕΔΚΕ και στειρώθηκαν περίπου 40 θηλυκά αδέσποτα ζώα.



Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε) είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο. Η ίδρυση του σωματείου αυτού αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι, έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.


Επιπροσθέτως, το σωματείο στοχεύει και στην ενίσχυση του φιλοζωικού αισθήματος, ευελπιστώντας ότι θα πάψουν τα αδέσποτα ζώα να θεωρούνται "πληγή" και θα αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες