Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

08 Αυγούστου 2017

Εγκαινιάσθηκε το Φεστιβάλ "Όψεις και Γεύσεις" στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας


 Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας Κώστα Γκαργκάσουλα και τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή έκοψαν τοαπόγευμα της Δευτέρας 7 Αυγούστου την κορδέλα των εγκαινίων του 5ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων "Όψεις και Γεύσεις".


Αναβαθμισμένο το φεστιβάλ γεύσεις και όψεις φέτος στο Πορτοχέλι, από το στήσιμο μέχρι και οι εκδηλώσεις δείχνουν ξεκάθαρα την πρόθεση των διοργανωτών για καλύτερες ημέρες ενός φεστιβάλ που κλείνει 6 χρόνια.
Εγγύηση το ΦΟΥΓΑΡΟ που ανέλαβε φέτος την διοργάνωση, η έναρξη έγινε χτες παρουσία των αρχών με τον αγιασμό και ακολούθησε επίσκεψη στα περίπτερα των εκθετών
 Από χθες Δευτέρα 7 έως και την Κυριακή 13 Αυγούστου, το Πόρτο Χέλι θα φιλοξενεί παραγωγούς του τόπου σε 35 παραδοσιακά ξύλινα περίπτερα στο λιμάνι από τις 6 έως τις 11 μμ.

 Το 5o φεστιβάλ «ΟΨΕΙΣ & ΓΕΥΣΕΙΣ» στο Πόρτο Χέλι, σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Δήμο Ερμιονίδας και το Επιμελητήριο Αργολίδας, θα προσφέρει την ευκαιρία σε κατοίκους και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής να γνωρίσουν προϊόντα που παράγονται στον τόπο, καθώς επίσης και να τα δοκιμάσουν σε μια μεγάλη επταήμερη γιορτή!
Μετά από τα εγκαίνια της έκθεσης ακολούθησε μία μοναδική συναυλία με τους Fόρμιξ, το πλέον υποσχόμενο νεανικό μουσικό σχήμα της περιοχής. Στη LIVE εμφάνισή τους, παρουσίασαν αγαπημένα ποιοτικά λαϊκά τραγούδια, από τον Τσιτσάνη, τον Ζαμπέτα, τον Χιώτη, μέχρι τον Καλδάρα, τον Θεοδωράκη, τον Πλέσσα, τον Νικολόπουλο, κ.ά.


Στα εγκαινια την έκθεση παρεβρέθηκαν επίσης, η Θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης και Αναστάσιος Τζανής, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ερμιονίδας και αρκετός κόσμος.Ωράριο λειτουργίας έκθεσης: Δευτέρα 7 - Κυριακή 13 Αυγούστου 6 – 11 μμ




Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες