Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

25 Ιουλίου 2017

ΟΙ ROCK-POP… ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Πιστές στην νέα μουσικοχορευτική έκδοση του παπισμού, μια ομάδα από νέες καλόγριες δημιούργησαν το συγκρότημα «Sister Christina» παρουσιάζοντας ποπ και ροκ μουσική σαν… ένα είδος προσευχής φυσικά με το αζημίωτο.


Πρόκειται για ένα νέο γυναικείο θρησκευτικό μουσικό ποπ συγκρότημα από το Περού. Αυτοονομάστηκαν, «Οι δούλες του Κυρίου», και όπως αναφέρεται κέρδισαν τις καρδιές τον Ευρωπαίων μετά την κυκλοφορία τους πριν ένα χρόνο του πρώτου τους άλμπουμ, με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Λαχτάρα Καημός!».


Μετά από αυτή την μεγάλη εμπορική επιτυχία τώρα το γκρουπ των καλογριών ετοιμάζει μια καινούργια παραγωγή σε βίντεοκλιπ με τον τίτλο : «Η πίστη μου στο Θεό»! Όπως διατείνονται, αυτό θα μας υπενθυμίζει να έχουμε πίστη στο Θεό και να μην απελπιζόμαστε ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές στην ζωή μας. Μάλιστα!


Οι 10δέκα αδελφές του συγκροτήματος για να βγάλουν τα έξοδα παράγωγης του βιντεοκλίπ, απευθύνθηκαν σε πολύ γνωστούς εθελοντές παραγωγούς και ηθοποιούς από το Περού. Για να κάνουν το βίντεο ανέβηκαν σε μια ταράτσα ενός νοσοκομείο στην Λίμα του Περού, από όπου και τραγούδησαν. Μέχρι και ελικόπτερο νοίκιασαν για να τραβήξει τις σκηνές.


Εμπρός λοιπόν, κατά το παράδειγμα αυτών των παπικών καλογριών, ρίξτε πορ και ροκ μουσική εν είδος «προσευχής».

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες