Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Στην Αργολίδα φέτος η 2η Περιφερειακή Έκθεση Πελοποννησος Expo


Στην Αργολίδα, θα φιλοξενηθεί φέτος από τις 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου η διοργάνωση της 2ης Περιφερειακής Έκθεσης με τίτλο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧPΟ.

Τα επτά επιμελητήρια της Πελοποννήσου (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας) ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προβληθούν η παραγωγικότητα, το τουριστικό προϊόν, η εμπορική δραστηριότητα και η ποιότητα της Ελληνικής Επιχείρησης.

Στο Επιμελητήριο Αργολίδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουλίου 2017 η παρουσίαση της διοργάνωσης από τους προέδρους των Επιμελητηρίων Αργολίδας Φ. Δαμούλο, Κορινθίας Β. Νανόπουλο, Λακωνίας Β. Δερτιλή, Μεσσηνίας Δ. Μανιάτη, Αρκαδίας Ι. Μπουντρούκα και τον γενικό διευθυντή της Alfa Expo Χρ. Καραμπίκα.

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η έκθεση ειναι το εργοστάσιο Φραγκίστα και περιλαμβάνει τη χρήση δύο βιομηχανικών κτιρίων συνολικού εμβαδού 8500 τ.μ. ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 29 ευρώ / τ.μ. 


Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017» στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Άργους Μυκηνών και τον Δήμο Ναυπλιέων, ενώ βρίσκεται υπό την αιγίδα της Kεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/dJFU_NgsSbs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες