Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

22 Μαΐου 2017

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΛΕΖΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο  με τον Παναγιώτη Λάλεζα και παραδοσιακοί   χοροί  από το εργαστήρι Ελληνικού χορού  του Χρήστου Λεβέντη.

Προηγήθηκε εσπερινός και παράκληση της Τιμίας Εσθήτος από τον εφημέριο του ναού π. Γεώργιο Φρίμη . Στον ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης  είχε τεθεί προς προσκύνηση  για λίγες ημέρες η  Τιμία  Εσθήτα  της Παναγίας  που ήρθε  στην πόλη του Ναυπλίου από την Μητρόπολη της Θήρας  και τον ιστορικό ναό   Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου  ,με την άδεια του  Μητροπολίτη  Θήρας, Αμοργού και νήσων  Επιφανίου.


Η Εσθήτα της Παναγίας θα παραμείνει για προσκύνημα στον ενοριακό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο συνοικισμό Ναυπλίου έως και την 25 Μαΐου 2017. Καθημερινά θα τελείται θεία λειτουργία και άλλες  ακολουθίες . 

 Την μουσική και χορευτική εκδήλωση παρακολούθησαν Ιερείς από την Μητρόπολη Αργολίδος ,οι αντιδήμαρχοι του δήμου Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος και Κωνσταντίνος Ρούτουλας και πάρα πολύς κόσμος.


Σ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες