Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΆΓΙΟ ΠΕΤΡΟ
Η πόλη τους  Άργους γιορτάζει τον πολιούχο της Άγιο Πέτρο τον Θαυματουργό με λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις, Τετάρτη 3 Μαΐου 2017.

Την παραμονή της εορτής, Τρίτη 2  Μαΐου 2017 στον Καθεδρικό Ιερόν Ναό του Αγίου Πέτρου Άργους εψάλη Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός.


Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλινίκου,οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο και με την συμμετοχή πλήθος ιερέων από όλη την Αργολίδα. Στην αρχιερατική θεία λειτουργία συμμετείχαν οι Μητροπολίτες Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης Ιωάννης, Άρτης Καλλινίκος, Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας, Γρεβενών Δαβίδ και Αργολίδος Νεκτάριος.


Το παρών τους έδωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Μανιάτης , ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, αντιδήμαρχοι ,δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος.

Την όλη επιμέλεια της εορτής είχαν το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Πέτρου καθώς κι οι Ιερείς του ναού ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Κιντής.
 
--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες