Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

07 Μαΐου 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA BABD FESTIVAL



Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ σε συνεργασία με την ARTIVA διοργανώσαν το διήμερο 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 6-7 Μαϊου στο Ναύπλιο.

Το κοινό είχε  την ευκαιρία να παρακολουθήσει παρελάσεις και συναυλίες από φιλαρμονικές μπάντες και μουσικά σύνολα.  Οι συναυλίες θα διεξήχθησαν  το Σάββατο στη πλατεία Φιλελλήνων και την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος.

Την Κυριακή τελευταία ημέρα του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε συναυλία από την φιλαρμονική ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου υπό την διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη και την φιλαρμονική της Αγίας Παρασκευής



Στον χαιρετισμό του ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος κατά την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ ανέφερε: "Κυρίες και Κύριοι, Φίλες και Φίλοι, σας καλωσορίζουμε στο ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA 3o BAND FESTIVAL και σας ευχαριστούμε που είστε παρόντες σ' αυτό το εγχείρημα που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια με στόχο του να αναδείξει το Ναύπλιο αλλά και την ευρύτερη περιοχή ως ένα πολυπολιτισμικό μουσικό χώρο. Το Ναύπλιο είναι ένας τόπος ευλογημένος, ένα σταυροδρόμι πολιτισμών.


Έχει βαθιές ρίζες πολιτισμού που μας υποχρεώνουν να λειτουργούμε πάντα με σεβασμό στην ιστορία μας, στην πολιτιστική μας κληρονομιά και στις αξίες του τόπου μας. Μέσα από τις δράσεις μας στοχεύουμε να αναδείξουμε τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει ο πολιτισμός στην πρόοδο της κοινωνίας, επιδιώκοντας παράλληλα την αναβάθμιση του επιπέδου ζωής στον τόπο μας. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και η ARTIVA διοργανώνουν το 3ο Band Festival.


 Ένα Φεστιβάλ που έχει καταστεί θεσμός και εξελίσσεται ως ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής μας. Η αγάπη των πολιτών για ενδιαφέρουσες και ποιοτικές πολιτιστικές δράσεις μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με την ανάλογη διάθεση. Με αυτές τις σκέψεις και επιθυμίες κηρύσσω την έναρξη του 3ου Φεστιβάλ φιλαρμονικών στο Ναύπλιο."

Την λήξη του φεστιβάλ παρακολούθησε και ο βουλέυτης Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και ο Πανεπιστημιακός Στέλιος Περάκης. Ο μαέστρος και εμπνευστής της διοργάνωσης Θεοδόσης Αντωνιάδης έκλεισε το φεστιβάλ με την υπόσχεση για περισσότερες συμμετοχές στο 4ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες