Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ

Μια λαοθάλασσα κόσμου συμμετείχε στην συνάντηση των Επιτάφιων στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος την Μεγάλη Παρασκευή  14 Απριλίου 2017. Οι λιτανευτικές πομπές των Επιτάφιων πέντε ενοριών της πόλης του Άργους, συναντήθηκαν στην πρόσφατα  ανακαινισμένη πλατεία  του Αγίου Πέτρου.


  Συγκεκριμένα συναντήθηκαν οι Επιτάφιοι από τις ενορίες του Αγίου Πέτρου, Αγίου Βασιλείου, Παναγίας, Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννου. Κατά την συνάντηση των Επιτάφιων ο γνωστός μελωδός Πέτρος Γαϊτάνος με τη συνοδεία του σολίστα στο κλαρίνο Βασίλη Σαλέα  , πλαισίωσαν μουσικά  με κατανυκτική ατμόσφαιρα τη Μεγάλης Παρασκευή. 

Την συνάντηση των Επιτάφιων παρακολούθησαν οι  βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης  ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος,  ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α,Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β.Σιδέρης, η περιφερειακή σύμβουλος Ε.Παναγιωτοπούλου, αντιδήμαρχοι και δημοτικού σύμβουλοι του δήμου Αργους, η πολιτευτής Σ.Ταντάρου Κρίγγου κα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες