Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

25 Μαρτίου 2017

ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


Η Επέτειος της Εθνικής Ανεξαρτησίας 25ης Μαρτίου  εορτάσθηκε με την επιβαλλόμενη επισημότητα και λαμπρότητα στο Άργος παρουσία του δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη  Καμπόσου και σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου.


  Προηγήθηκε δοξολογία στον Ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου, όπου στην αρχή της Επαναστάσεως συνήλθε η Α' Εθνική Συνέλευση των Ελλήνων. Μετά το  τέλος της Δοξολογίας εκφωνήθηκε  ο πανηγυρικός της ημέρας από  Χρήστο Τσίμπο πρώην προϊστάμενο Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης . Ακολούθησε  επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Φιλελλήνων.  Ακολούθησε η μαθητική Παρέλαση  των δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων του Δήμου Άργους Μυκηνών καθώς και του  Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Ακλούθησαν  παραδοσιακοί χοροί από το Λύκειο των Ελληνίδων - Παράρτημα Άργους, ανατολικά της Πλατείας Αγ. Πέτρου.

Στις επετειακές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν οι Βουλευτές του νομού Γ. Γκιόλας , Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Β. Σιδέρης, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου κ.α. Την εκκλησία εκπροσώπησε ο πρωτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΑ π.Γεώργιος Σελλής.

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες