Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

09 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ-ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΑΠO ΤΗΝ ΚΕΔΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ


Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης παρουσίασε χθες, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00, το αφιερωματικό ημερολόγιο-λεύκωμα στον Ιωάννη Καποδίστρια των εκδόσεων Μίλητος, που έγινε σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών και Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας» τιμώντας την προσωπικότητα και το έργο του μεγάλου Έλληνα πολιτικού.



Η πρωτοβουλία της έκδοσης έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση 190 χρόνων από την εκλογή του Ιωάννη Καποδίστρια ως πρώτου Κυβερνήτη του Ελληνικού Κράτους τον Απρίλιο του 1827, με απόφαση της Γ' Εθνικής Συνέλευσης της Τροιζήνας.

Η εκδήλωση, που εγινε υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» (Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8).

Εκτός από τον κ. Πατούλη που ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, στο έργο του Ιωάννη Καποδίστρια αναφέρθηκε με ομιλία της η καθηγήτρια Συγκριτικής Πολιτευμάτων, Πρόεδρος του Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών και Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας» και Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλων και Κέντρων για την UNESCO, Δρ. Μαίρη Μαρούλη-Ζηλεμένου, ενω παρευρέθηκε και ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

PHOTO / ΑΠΕ-ΜΠΕ Β.ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ
--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες