Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Εντυπωσιακά πειράματα στην διημερίδα για τις φυσικές επιστήμες στο ΆργοςΟ Δήμος Άργους Μυκηνών με τον Σχολικό Σύμβουλο κ. Γ. Κατσιγιάννη και την Ένωση Ελλήνων Φυσικών οργανώσαν διημερίδα για τις Φυσικές Επιστήμες στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2017 με θέμα : «Τα παιδιά συναντούν την Φυσική και η Φυσική μαγεύει »

Σήμερα  Παρασκευή το πρωί μαθητές, γονείς και καθηγητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά πειράματα.

Η διημερίδα ξεκίνησε την Πέμπτη το απόγευμα με ομιλίες από πανεπιστημιακούς καθηγητές που μίλησαν σε απλή γλώσσα για την προέλευση του σύμπαντος και την αναζήτηση των επιστημόνων μιας άλλης Γης στο σύμπαν.


Τις εργασίες της πρώτης μέρας της διημερίδας παρακολούθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό , ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Διευθυντης Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης Αργολίδας Γιάννης Γαληνός, ο Δημοτικός σύμβουλος Δ. Σκούφης, εκπαιδευτικοί, μαθητές και απλός κόσμος.

Η διημερίδα πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση της ΔΔΕ Αργολίδας (Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), το ΕΚΦΕ Αργολίδας (Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών) και το 3ο ΓΕΛ Άργους.

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες