Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστήριο της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως

Ευχαριστήριο της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως
Μετά το πέρας των πανηγυρικών εκδηλώσεων για την εορτή του Αγίου Νεομάρτυρα Αναστασίου, πολιούχου της πόλεώς μας, η Διαχειριστική Επιτροπή του ομωνύμου Ιερού Προσκυνήματος εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων για την αμέριστη συμβολή καθώς και την δέουσα αρωγή που συνετέλεσαν στον αναβαθμισμένο εορτασμό της φετινής πανηγύρεως.


Η παρουσία της παγκοσμίου φήμης Ελληνικής Βυζαντινής Χορωδίας υπό την διεύθυνση του Χοράρχου κ. Γεωργίου Κωνσταντίνου κατόπιν επισήμου προσκλήσεως εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής προσέδωσε την αρμόζουσα λαμπρότητα στο πανηγυρικό γεγονός. 
Ο ιδρυτής της χορωδίας, ο αείμνηστος μουσικολογιότατος Λυκούργος Αγγελόπουλος ήταν εκείνος, ο οποίος μελοποίησε την ασματική ακολουθία του Αγίου Αναστάσιου εν έτει 2005, όπου παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις του έτους εκείνου για να παρουσιάσει με συναυλιακή εκδήλωση το έργο και την έκδοση ψηφιακού δίσκου (CD).
Ευχόμαστε στην Δημοτική Αρχή και προσωπικά στον Δήμαρχο Ναυπλιέων υγεία κατ’ άμφω και την ευλογία του Αγίου στη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες