Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Εκστρατεία Ενημέρωσης για την Άνοια και το Alzheimer στο Ναύπλιο


Η Ιερά Μητρόπολη  Αργολίδος ,ο δήμος Ναυπλιέων και το ΚΑΠΗ Ναυπλίου  σε συνεργασία με το «Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργάνωσαν Εκστρατεία Ενημέρωσης για την Άνοια και το Alzheimer.  


Την Τετάρτη 22  Φεβρουαρίου 2017  πραγματοποιήθηκε  Δωρεάν Τεστ Μνήμης  για άτομα άνω των 60 ετών στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ναυπλίου. Το απόγευμα της Τετάρτης στην Αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας , πραγματοποιήθηκε ομιλία για την νόσο Alzheimer από εξειδικευμένους ομιλητές . Δωρεάν τεστ μνήμης θα πραγματοποιηθεί και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2017 στο  Ναύπλιο . Την ομιλία στην αίθουσα της Μητροπόλεως Αργολίδος παρακολούθησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ,ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ναυπλίου Νίκος Αρματάς.

ΚΑΡΕΛΛΕΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ALZHEIMER   


Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης της Νόσου «Alzheimer» και συναφών παθήσεων, η οποία λειτουργεί με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικών πόρων του Υπουργείου Υγείας  και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στη Μονάδα παρέχεται η δυνατότητα μακράς διαμονής 25 ατόμων, βραχείας διαμονής 5 επιπλέον ασθενών και λειτουργεί Κέντρο Ημέρας υποστήριξης 200 ανοϊκών ασθενών.
Η M.K.O. «Αποστολή» παρέχει εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας, ψυχολογικής στήριξης και συμβουλευτικής προς τους ασθενείς και τους περιθάλποντές τους. Τόσο οι υπηρεσίες, όσο και οι δραστηριότητές της προβλέπεται να επεκταθούν και εκτός του χώρου της μονάδας στο φυσικό χώρο των ασθενών.

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες