Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

26 Ιανουαρίου 2017

H ΤΡIΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΠΑΥΛΟ KAI BINTEO


 Με μεγάλη επιτυχία έγινε η τρίτη συνάντηση της Σχολής Γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδος με ομιλητή τον Μητροπολίτη Σιαανίου κια Σιατίστης Παύλο.  



 Η τρίτη συνάντηση για την εφετινή περίοδο  πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πανταζής Royal στη Δαλαμανάρα Αργολίδος . ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτςη Σισανίου καὶ Σιατίστης Παύλος, σε μία κατάμεστη αίθουσα , αναπτύξει το θέμα:  «Η οικογένεια εν πορεία».

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, εξειδικευμένοι παιδαγωγοί  απασχολούσαν  τα παιδιά. Μετά  το πέρας της ομιλίας ,ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος αφού ευχαρίστησε τον  Μητροπολίτη Σισανίου για την εξαίρετη ομιλία του έδωσε κάποιο αναμνηστικό της Σχολής Γονέων. Την ομιλία μεταξύ άλλων παρακολούθησε κι ο βουλευτής Αργολίδος Γιάννης Μανιάτης.
 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος Ιωάννου γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1947, όπου και τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του.Από την Θεολογική σχολή Αθηνών αποφοίτησε το 1971. Χειροτονήθηκε διάκονος και στη συνέχεια πρεσβύτερος.
Εργάσθηκε ποιμαντικά στην εργατούπολη του Μαντουδίου για μία 25ετία. Από το 1998 υπηρέτησε ως γραμματέας της «Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος» της «Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Γάμου και Οικογενείας», των «Συνοδικών Υποεπιτροπών επί των Ολυμπιακών Αγώνων», της χρηματοδοτήσεως των χριστιανικών οικογενειών της Θράκης, για την απόκτηση του τρίτου παιδιού και αυτής των Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Επίσης, υπηρέτησε για τρία χρόνια ως Διευθυντής Κατηχήσεως της Αποστολικής Διακονίας και Διευθυντής της Σχολής Κατηχητών και του Φροντιστηρίου Επιμορφώσεως Κατηχητών της Αποστολικής Διακονίας. Διετέλεσε παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών του Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος και συνεχίζει να κάνει εκπομπές στο  Ρ/Φ σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» και στο Ρ/Φ σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία».
Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης χειροτονήθηκε στις 4 Μαρτίου 2006 και ενθρονίσθηκε την 1η Απριλίου 2006. Οι προτεραιότητές του είναι η εκκλησιαστική – πνευματική ζωή των πιστών, η οικογένεια, οι νέοι, οι πτωχοί, οι άνεργοι, η καταπολέμηση των ναρκωτικών, το πλησίασμα όλων των ανθρώπων. Έχει ιδρύσει Σχολή Γονέων, Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και συσσίτια για απόρους. Επισκέπτεται διαρκώς τα πολυάριθμα μικρά χωριά της Ιεράς Μητροπόλεως, τονώνοντας πνευματικά και εθνικά τους κατοίκους της ακριτικής αυτής περιοχής.



--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες