Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα  του Φιλόπτωχου Ταμείου – Συσσιτίου, του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου,  ευλόγησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος. Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο Αμαλία στην πόλη του Ναυπλίου. 

Προηγήθηκε ομιλία από τον Φιλόλογο - Ιστορικό  Βασίλειο Χαραμή, Αναπληρωτή Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Αργολίδος και Διευθυντή του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου με θέμα : « Οι πνευματικές αξίες ως ρυθμιστές Ζωής ». 

Στην συνέχεια  ακολούθησε  καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ζωντανή ορχήστρα από φίλους του Ναυπλίου. Ο Πρόεδρος του Φιλόπτωχου Ταμείου π. Ελευθέριος Μίχος  ευχαρίστησε από καρδιάς όσους τίμησαν την εκδήλωση. Το παρών τους έδωσαν ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός , ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β.Σιδέρης , ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Ναυπλίου Λ.Ραφαήλ, η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου ,δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ναυπλιέων και πάρα πολύς κόσμος. --
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες