Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

30 Ιανουαρίου 2017

Συνάντηση εκπαιδευτικών με τον Μητροπολίτη Αργολίδας στα πλαίσια της εορτής των Τριών Ιεραρχών


O Μητροπολίτης Αργολίδος  Νεκτάριος ,τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, προστατών της παιδείας δεξιώθηκε και συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης του Νομού Αργολίδος. 


Σε μία κατάμεστη αίθουσα από εκατοντάδες καθηγητές, δασκάλους και νηπιαγωγούς , ο Μητροπολίτης Αργολίδος μίλησε στους εκπαιδευτικούς για την παιδεία αλλά και για το μεγάλο έργο των Τριών Ιεραρχών. Δεν παράλειψε στην ομιλία του να αναφερθεί και για τρέχοντα θέματα που αφορούν την παιδεία σήμερα ,αλλά και στους μετανάστες που τόσο πολύ υποφέρουν μακριά από  τις πατρίδες  τους .

Αναφέρθηκε ακόμα στη σημερινή εποχή της Ευρώπης και του ΔΝΤ,όπου αν ζούσε ο Χριστός δεν θα το σταύρωναν μετά από  τρία χρόνια όπως έκαναν οι Εβραίοι ,αλλά θα γινόταν αμέσως γιατί κατά αυτούς θα διέλυε τους οικονομικούς δείκτες.  

Το παρών τους έδωσαν μεταξύ άλλων οι διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Αργολίδος ,ο  βουλευτής Αργολίδος Γ. Ανδριανός , ο δήμαρχος Επιδαύρου Κ.Γκάτζιος , αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Άργους Μυκηνών κα. Μετά το πέρας της ομιλίας ο Μητροπολίτης δώρισε σε όλους τους εκπαιδευτικούς του νομού από ένα βιβλίο. 



--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες