Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Επίσημη παρουσίαση του 4ου Μαραθωνίου Ναυπλίου


Επίσημη παρουσίαση του 4ου Μαραθωνίου Ναυπλίου (βίντεο)
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτριος Ι. Κωστούρος πραγματοποίησε την πρώτη Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2017, παρουσία όλων των Θεσμικών, Πολιτειακών, Τοπικών και Εθελοντικών φορέων που συμβάλουν στη Διοργάνωση του  Μαραθωνίου Ναυπλίου 2017.


H Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ και σε αυτή συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας και οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Δημήτρης Σίδερης και Γιάννης Γαληνός, ενω την παρουσίαση έκανε ο Τεχνικός Διευθυντής της διοργάνωσης Ευάγγελος Παπαποστόλου.
 Ανακοινώθηκαν οι νέες πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου σε φιλικό, αθλητικό και τουριστικό προορισμό.
Το δωρεάν πρόγραμμα προετοιμασίας των Δημοτών για την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου και των παράλληλων αγωνιστικών εκδηλώσεων.
Ο κοινωνικός ρόλος και η σημασία του Μαραθωνίου Ναυπλίου, οι πρωτοβουλίες της Ο.Ε. και ο κοινωνικός φορέας της πόλης του Ναυπλίου ο οποίος θα στηριχθεί οικονομικά μέσα από την συμμετοχή των πολιτών στον αγώνα των 2,5 χλμ. ενώ παρουσιαστηκε και ο νέος δικτυακός τόπος (website) της Διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες