Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

22 Δεκεμβρίου 2016

«Ο ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΥΦΕΡΟ MΙΟΥΖΙΚΑΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘMΟ ΔΟΝ ΠΙΝΕΛΟ



Μπορεί ένας χιονάνθρωπος να έχει ζεστή καρδιά; Σε αυτό το ερώτημα απάντησαν το απόγευμα της Πέμπτης οι μικροί μαθητές του Βρεφονηπιακού σταθμού Δον Πινέλο μέσα από το Χριστουγεννιάτικο τρυφερό µιούζικαλ που παρουσίασαν στα πλαίσια της γιορτής τους.

 

Πρόκειται για έναν παιδικό θεατρικό ύμνο στην φιλία, την προσφορά, την αγάπη και την αλληλεγγύη που μέσα από ένα διασκευασμένο από την Έλενα Ιωαννίδη θεατρικό παραμύθι τα μικρά παιδιά έδειξαν πως μόνο μια ζεστή καρδία μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες της "παγωμένης πραγματικότητας".
 
Ο χιονάνθρωπος, η Βασίλισσα του χιονιού, η χιονούλα, τα ξωτικά, η Αγια νύχτα, η πριγκίπισσα χιονούλα, το αστεράκι, η ωραία κυρία, τα ελαφάκια, το σκιουράκι, η μαγία της νύχτας, το μικρό αγόρι,  ο Αγιος Βασίλης και φυσικά η αφηγήτρια του έργου, μετέδωσαν το μήνυμα της αγάπης που ζεσταίνει την καρδιά, στους γονείς που παρακολούθησαν την παράσταση και καταχειροκρότησαν τα μικρά παιδιά. 

Στο τέλος της παράστασης παιδιά και εκπαιδευτικοί ευχήθηκαν σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά, ενώ ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τα δώρα στους μικρούς μαθητές του Δον Πινέλο.

 


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες