Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ενα γεράκι το είδος κιρκινέζι πετά στο χειμωνιάτικο ουρανό του Ναυπλίου,  Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016.


Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 9-12-2016
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στο Ιόνιο και το Νότιο Αιγαίο και τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά, με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 1 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -1 έως 11 βαθμούς), 10 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 3 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 10 έως 15 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στα δυτικά έως μέτριοι 5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες, χαμηλές θερμοκρασίες νωρίς το πρωί και πιθανότητα για κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ηλιοφάνεια και βαθμιαία λίγες νεφώσεις, με χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες