Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

17 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΕΓΓΙΖΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…..» ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΤΑΡΑΒΑΝΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων, συνδιοργάνωσαν  μουσική βραδιά με τίτλο: «ΕΓΓΙΖΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ» η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17η Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο.


Η συναυλία περιλάμβανε  βυζαντινούς ύμνους των Χριστουγέννων καθώς και παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού.
Στο πρώτο μέρος το πρόγραμμα παρουσίασε  η χορωδία «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ» σε διδασκαλία και διεύθυνση του  Κωνσταντίνου Ρούτουλα.

Ενώ στο δεύτερο μέρος  ο γνωστός Πρωτοψάλτης  Γρηγόριος Νταραβάνογλου, Άρχων Μαΐστωρ του Οικουμενικού Θρόνου, με τη συνοδεία ορχήστρας αποτελούμενη από τους Μανώλη Καρπάθιο στο κανονάκι, Χριστόδουλο Λακκιό στο βιολί και  Βασίλειο Οικονόμου στα κρουστά ερμήνευσε εκκλησιαστικούς ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα από όλη την Ελλάδα. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός ,Γ.Μανιάτης ,ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος κα.

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες