Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥΝαύπλιο, 1 Δεκεμβρίου2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
Επιστολή Ανδριανού σε Κονιόρδου: Να οριστεί άμεσα συνάντηση με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του  Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου για την συντήρηση του Ναού και την διάσωση του ενετικού κτηρίου.
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός απέστειλε επιστολή προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λυδία Κονιόρδου τονίζοντας την ανάγκη να οριστεί άμεσα συνάντηση με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του  Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου για την συντήρηση του Ναού και την διάσωση του ενετικού κτηρίου.


Στην επιστολή του ο κ. Ανδριανός επισημαίνει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Σε συνέχεια σχετικής επιστολής που μου κοινοποίησε ο Εφημέριος και Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, Πρωτοπρεσβύτερος Ελευθέριος Μίχος, και δεδομένης της επιτακτικής ανάγκης για περαιτέρω στήριξη των σημαντικών προσπαθειών που ήδη καταβάλλει η Δ' Εφορεία Αρχαιοτήτων και η Διευθύντριά της κ. Άλκηστις Παπαδημητρίου  για την συντήρηση του Ναού καθώς και τη διάσωση του ενετικού κτηρίου της πόλης που πλέον έχει καταστεί επικίνδυνο για τους διερχόμενους, είναι αναγκαίο να οριστεί συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συμβουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες