Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

23 Νοεμβρίου 2016

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Πρωινό χάραγμα στην Αργολίδα , Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016.

STUDIO B&G


Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 23-11-2016
Νεφώσεις, αυξημένες στα ανατολικά και στο Αιγαίο, με λίγες βροχές στη Βόρεια και ορεινή Κρήτη και πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες οι οποίες ενδέχεται κατά τόπους να είναι πυκνές.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 18 στην Ήπειρο, από 7 έως 20 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 7 έως 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 9 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Κεντρικού, Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, από 12 έως 17 στις Κυκλάδες και από 12 έως 21 βαθμούς στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, 7 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα και το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις και βαθμιαία από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 1 με 2 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες