Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ«Η ανατροφή των ... γονέων» από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Αδαμάντιο Αυγουστίδη
Σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται και εφέτος οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, που πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση και αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολή μας στους γονείς και υποψήφιους γονείς. Μέσω των συναντήσεων αυτών δίνεται η δυνατότητα να προβληματισθούν με το πώς μπορούν να ανταποκρίνονται με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες συνθήκες.


Η πρώτη συνάντηση για τη νέα περίοδο 2016-2017 θα πραγματοποιηθεί στὸ Κέντρο Πανταζής Royal στη Δαλαμανάρα, τη Δευτέρα 28η Νοεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα, με ομιλητή τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Αδαμάντιο Αυγουστίδη, Αναπληρωτή Καθηγητή – Ψυχίατρο και Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Η ανατροφή των ... γονέων».
Κατά την διάρκεια των συναντήσεων, θα λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά από εξειδικευμένους παιδαγωγούς.
Επικοινωνία: Διάκονος Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος.
Τηλ. (27520) 27328, 29737, 28645 εσωτ. 1 (καθημερινές 10:00-13:00)


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες