Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

25 Νοεμβρίου 2016

Ημερίδα παρουσίασης της δράσης του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας στα πλαίσια του "Παλαμηδείου Άθλου"


Η Οργανωτική Επιτροπή του «Παλαμηδείου Άθλου» στηρίζει την δράση του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας και του αφιερώνει τον αγώνα των 3χλμ!

Επίσης πραγματοποιεί εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα άτομα με αναπηρία ενώ διοργάνωσε ημερίδα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου με παρουσίαση της δράσης του Συλλόγου και ενημέρωσης της εκπαιδευτικής κοινότητας της Αργολίδας.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Παρά Ολυμπιακή Επιτροπή στο ΦΟΥΓΑΡΟ, παρουσία του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής και Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσου Χειβιδόπουλου, της Προέδρου του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας Σούλας Παπαγεωργοπούλου, μελών του Συλλόγου και απλού κόσμου.

Επίσης γίνεται συγκέντρωση χρημάτων από την αγορά του επίσημου t-shirt του Παλαμηδείου Άθλου για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου με σύνθημα "Στήριξε και εσύ την δράση του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας!"

Με την αγορά κάθε t-shirt του "Παλαμηδείου Άθλου", 2 ευρώ προστίθενται στο ταμείο του Συλλόγου! 

Το καλαίσθητο λευκό Τεχνικό t-shirt με απόφαση του προέδρου της Ο.Ε., διατίθεται δωρεάν στους Μαθητές των Σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων με την ομαδική συμμετοχή τους.

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες