Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

27 Νοεμβρίου 2016

"Με χρώμα, μάρμαρο και ξύλο" τα εγκαίνια της έκθεσης του Κωνσταντίνου Δημούλη στο Άργος




Μετά το Βουλευτικό του Ναυπλίου, τα έργα του Κώνσταντίνου Δημούλη "με χρώμα, μάρμαρο και ξύλο" εκτέθηκαν και στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και παραβρέθηκαν ο Δημαρχος Αργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κρίγγος και Παναγιώτης Παπαϊωάννου, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δελής, Σκούμπης και Τζαβέλας.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων ο καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Δημούλης χάρισε στον Δήμαρχο μια μαρμάρινη κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η οποία θα παραμείνει για πάντα να κοσμεί την ομώνυμη αίθουσα.

Από την μεριά του ο Δημαρχος κ. Καμπόσος ευχαρίστησε τον κ. Δημούλη, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα έργα και τόνισε πως η αίθουσα παραχωρείται για πρώτη φορά για εικαστική έκθεση. 

Το κοινό του Άργους θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει έργα με βάση την ελαιογραφία, την μαρμαρογλυπτική και την ξυλογλυπτική έως τις 4 του Δεκέμβρη.

Ο Κωνσταντίνος Χρ. Δημούλης γεννήθηκε στην Πρόνοια Ναυπλίου. Είναι αυτοδίδακτος καλλιτέχνης και νοιώθει πολύ περήφανος γι' αυτό. Χρησιμοποιεί ποικίλες τέχνες, όπως: ελαιογραφία, μαρμαρογλυπτική και ξυλογλυπτική.

Με εφόδιο το ταλέντο του και μέσα από την δική του καλλιτεχνική ματιά, με μεράκι και πολύ δουλειά, βρέθηκε στα μονοπάτια της τέχνης, με πολλές αξιώσεις. Τα έργα του είναι συνυφασμένα με την ποιότητα της δουλειάς του.
--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες