Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

14 Νοεμβρίου 2016

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΝΑΥΠΛΙΟ- ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ


Ο ήλιος ανατέλλει  στην ορεινή Αργολίδα , Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016.
STUDIO B&G 

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 14-11-2016
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα κεντρικά και νότια με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Ανατολική Πελοπόννησο, τη Δυτική Κρήτη και την Ανατολική Μακεδονία, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες στα βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 1 έως 13 βαθμούς), 15 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 15 έως 20 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες