Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

16 Νοεμβρίου 2016

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Κιτρινισμένα φύλλα πλατάνου στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016.



Ένας μαυρολαίμης κάθεται σε τοποθεσία  στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο.


Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 16-11-2016
Τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στο Νότιο Ιόνιο, στις Σποράδες και στη Βόρεια Κρήτη, περιμένουμε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016, αλλά μέχρι το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Στερεάς και της Θεσσαλίας, ενώ τις πρωινές ώρες στη Βόρεια Ελλάδα θα εκδηλωθεί παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 7 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -2 έως 11 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 15 στην Ήπειρο, από 8 έως 17 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 5 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 5 έως 11 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, από 9 έως 13 βαθμούς στις Σποράδες και στις Κυκλάδες και από 9 έως 16 βαθμούς στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με σταδιακή μικρή εξασθένηση. Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 7 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, και πρόσκαιρα της πρωινές ώρες στην έξοδο του Πατραϊκού ισχυροί 6 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού όπου μέχρι το μεσημέρι ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθεί ασθενής χιονόπτωση στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες παροδικές νεφώσεις και αρκετό κρύο νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες