Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Αντιπροσωπεία από την αδελφοποιημένη πόλη Όττομπρουν της Βαυαρίας με το Ναύπλιο επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωαστούρο στο Δημαρχείο της πόληςΗ αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Δήμαρχο του  Όττομπρουν Thomas Loderer και δημοτικούς συμβούλους συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο με αφορμή την 6η Ελληνογερμανική Συνέλευση που ξεκινάει την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου τις εργασίες της στο ΝαύπλιοΗ αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Δήμαρχο του  Όττομπρουν Thomas Loderer και δημοτικούς συμβούλους συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο με αφορμή την 6η Ελληνογερμανική Συνέλευση που ξεκινάει την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου τις εργασίες της στο Ναύπλιο

Στην συνάντηση συμμετείχαν και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ναυπλιέων Γ. Καχριμάνης, Δ. Μπακέας, Σ. Γαβρήλος και Ε. Ψυχογυιός.


Οι δύο Δήμαρχοι αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα ενώ εντύπωση προκάλεσαν οι σοκολάτες που χάρισε στους παρεβρισκόμενους ο κ. Thomas Loderer με έμβλημα τους δυο βασιλείς Όθωνα και Αμαλία.

Στην συνέχεια οι δύο αντιπροσωπείες επισκέφθηκαν το ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου ενώ δεν έλειψε και η ξενάγηση από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων σε ιστορικά σημεία της πόλης αλλά στο άγαλμα του Όθωνα. 
--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες