Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΗΡΑ ΑΡΓΟΥΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ     ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΗΡΑΣ) ΑΡΓΟΥΣ              


ΣΥΝ ΘΕΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΛΑΒΕΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΑΣ ΩΡΑ 20.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΟΒΡΥΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ.


ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΟ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΠΡΟΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΙΣ ΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ.


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟ.

ΤΟ ΙΕΡΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.              

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ       2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 20.00 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΥΠΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 19.00 ΕΩΣ ΤΙΣ 20.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΜΕΤ'ΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες