Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΗΡΑ ΑΡΓΟΥΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΦΗΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ (ΗΡΑ) ΑΡΓΟΥΣ.


ΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤO ΣΑΒΒΑΤΟ 22-10-2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ (ΗΡΑ) ΑΡΓΟΥΣ , ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ (ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ) ΜΕΤΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠH (Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΘΕΟΥ). ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΥΠΝΙΑΣ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΟ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΙΣ ΕΛΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΥΛΑΒΩΝ ΠΙΣΤΩΝ.


Η Παλαιοχριστιανική αυτή Θεία Λειτουργία ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΘΕΟΥ θα τελεσθεί εκτός του Ιερού Βήματος , στη μέση του σολέα του Ιερού Ναού , όπως ετελείτο τους πρώτους Χριστιανικούς αιώνες , για να μπορούν να δουν τα τελούμενα οι πιστοί και να συμμετέχουν συμπροσευχόμενοι στην Αρχαία αυτή Λειτουργία και κοινωνούντες το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου στο τελεσιουργούμενο μυστήριο των μυστηρίων, την Θεία Ευχαριστία.ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες