Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

12 Οκτωβρίου 2016

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ


Τεράστια κύματα στην παραλία της πόλης του Ναυπλίου λόγω των ισχυρών νοτιάδων που πνέουν στην περιοχή, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016.


Την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα. Τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου θα σημειωθούν βροχόπτώσεις στα δυτικά, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στη Θράκη, όμως από νωρίς το πρωί οι βροχοπτώσεις θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων ή όμβρων υπάρχει κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά καθώς και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια ηπειρωτικά και στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 12 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 22, στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 26 και στην Κρήτη από 19 έως 27.
Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, αλλά προς το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με μικρή πιθανότητα για ασθενείς βροχές το μεσημέρι και απόγευμα, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, προς το βράδυ όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς.
--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες