Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

24 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 40 ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΡΟΕΙΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Αρχιερατική θεία λειτουργία τελέσθηκε από τον εψηφισμένο Μητροπολίτη Αρτης Καλλίνικο στον Ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στο Νέο Ροεινό Ναυπλίου, εις ανάμνηση των εγκαινίων του ναού. Ήταν 24 Οκτωβρίου 1976 όταν ο μακαριστός Μητροπολίτης Αργολίδος κυρός Χρυσόστομος ο Β', ημέρα Κυριακή τέλεσε τα εγκαίνια του ναού και κατόπιν την θεία λειτουργία παρουσία πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδος. Φέτος μετά από 40 έτη ο Μητροπολίτης Αρτης  Καλλίνικος , τέλεσε την θεία λειτουργία στον ίδιο ναό .
Ο ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς κυρίως από μικρά παιδιά . Στην θεία λειτουργία παρών ήταν κι ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος , ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού της Μητροπόλεως Αργολίδος κ. Καζάς , οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Καζάς  και Κ.Ρούτουλας κα. Φέτος έψαλλε ο Λαμπαδάριος του Αγίου Πέτρου Γ.Χαβιαρλής .


 Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο Ιερέας του ναού π. Χρήστος Ιωαννίδης  ευχήθηκε μαζί με όλο το εκκλησίασμα  το Άξιος στο νέο μητροπολίτη Αρτης  κ. Καλλίνικο και του δώρισε μία αγιογραφία του αποστόλου Ανδρέα ,ιδρυτή της εκκλησίας στο Αργος . Ο μητροπολίτης από την μεριά του ευχαρίστησε όλο το εκκλησίασμα  που παραβρέθηκε  στην θεία λειτουργία κι ιδιαιτέρως τον πρώην Ιερέα του ναού τον υπέργηρο π. Γεώργιο.  

-- 


STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες