Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

14 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μικρό ιστιοφόρο στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.


Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 14-9-2016
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά, με βροχές ή τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, κυρίως ηπειρωτικά, την ορεινή και πιθανόν τη Δυτική Πελοπόννησο και τα βόρεια ορεινά ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 18 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη η μέγιστη θα είναι τοπικά 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 21 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες