Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Καμπόσος: Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της για τις αποζημιώσεις


Σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς πραγματοποιήθηκε και σήμερα Κυριακή το πρωί 11 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο του Άργους για την θεομηνία που έπληξε την πόλη του Άργους και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Ο κ. Καμπόσος αναφέρθηκε στην πρωτοφανή βροχόπτωση που έπεσε στο Άργος, εξήγησε πως τα φρεάτια δούλεψαν και αυτό αποδεικνύεται γιατί μόλις σταμάτησε η βροχόπτωση τα νερά αποσύρθηκαν σύντομα και εξήρε τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΡ για τις ολονυκτίες προσπάθειες.

Σε έντονο ύφος ο κ Καμπόσος απευθύνθηκε στην κυβερνηση που την κάλεσε να αναλάβει τις ευθύνες της για τις αποζημιώσεις καθώς οι Δήμοι όπου έχουν σημειωθεί τέτοιες καταστροφές δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν λόγω της χαμηλής χρηματοδότησης που έχουν. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου κ Καμπόσος ανέφερε επίσης πως προτίθεται να παραιτηθεί και να παραδώσει τα κλειδιά του Δήμου στην Κυβέρνηση αν δεν υπάρξουν αποζημιώσεις άμεσα.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος οι βουλευτές Αργολίδας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Βασίλης Σιδέρης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ Παναγιώτης Σχοινοχωρίτης, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, αντιδήμαρχοι του Δήμου και υπευθυνοι τομέων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες