Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

22 Αυγούστου 2016

CALLISTO- EΝΑ SUPER YAGHT ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Στο Ναύπλιο βρίσκεται το πολυτελές  super yaght  Callisto, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016. Η 65.2μ πολυτελής θαλαμηγός CALLISTO με σημαία Μπαχάμες  κατασκευάστηκε το 2006. Το εσωτερικό του σκάφους έχει σχεδιαστεί από τον Terence Disdale και το εξωτερικό του από τους Terence Disdale & De Voogt. 




Η εσωτερική διαρρύθμιση του CALLISTO μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα σε 6 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου μιας master σουίτας, 3 διπλές καμπίνες και 2 μονές καμπίνες. Είναι επίσης ικανό να μεταφέρει μέχρι και 16 πλήρωμα εν πλω για να εξασφαλιστεί μια χαλαρωτική εμπειρία με το πολυτελές γιοτ. Διαχρονικό στυλ, όμορφα έπιπλα και πολυτελή χαρακτηριστικά καθίσματα  δημιουργούν μια κομψή και άνετη ατμόσφαιρα. Είναι κατασκευασμένο με χάλυβα και αλουμίνιο. Αυτό το γιοτ είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο σύστημα σταθεροποίησης . 



Έχει σταθεροποιητές άγκυρας που λειτουργούν σε μηδενική ταχύτητα για να αυξηθεί η άνεση επάνω στο σκάφος αγκυροβολημένο και σε δύσκολα νερά.  Το CALLISTO έχει κατασκευασθεί σύμφωνα με τα πρότυπα της MCA και Lloyds Register. Με ταχύτητα πλεύσης των 12 κόμβων, η μέγιστη ταχύτητα 16 κόμβων και μια σειρά από 4,200nm από 128,000litre δεξαμενές καυσίμων της, είναι ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης και πολυτέλειας.  Το CALLISTOδιαθέτει, ανελκυστήρα (ασανσέρ), κλιματισμό, WiFi σύνδεση στο πλοίο,  τζακούζι, στο κατάστρωμα, γυμναστήριο.


STUDIO B&G 


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες