Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΝΑΥΠΛΙΑΣ KAI BINTEOΌλως ιδιαιτέρως και με μεγάλη λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων μαρτύρων Αδριανού και Ναταλίας στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Δημοτικό διαμέρισμα του Δρεπάνου στο Δήμο Ναυπλιέων.Φέτος στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος ,οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, ενώ φέτος ήταν παρών πάρα πολλοί Ιερείς από το Ναύπλιο και το Αργος. 


Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερής εικόνας των Αγίων σε όλο το χωριό προς ευλογία του τόπου και των κατοίκων της, παιανιζούσης της δημοτικής φιλαρμονικής του δήμου Ναυπλιέων. 

Ο Ιερός Ναός των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας είναι χτισμένος προ του 1830 βάση μαρτυριών καθώς και από τις ημερομηνίες σε κάποιες παλιές εικόνες, μάλιστα λέγετε πως υπήρχε εκεί άλλος ναός μικρός και οι κάτοικοι της περιοχής το γκρέμισαν για να φτιάξουν τον σημερινό μεγαλοπρεπή ναό. 

Ο ιερέας του ναού π. Ιωάννης Μπαβέλας ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο , τους Ιερείς κι όλο τον κόσμο για την παρουσία τους στην εορτή των Αγίων. 
 

Τον πανηγυρικό εσπερινό παρακολούθησαν μεταξύ άλλων , οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Γκιόλας, Γ.Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης,  ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Μπουζαλάς, η πολιτευτής Αργολίδας Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, ο τέως Νομάρχης Αργολίδος Β.Σωτηρόπουλος κ.α.STUDIO B&G Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες