Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ"


Με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας και Επίτιμου Δημότη Ναυπλιέων Αντώνη Σαμαρά άνοιξαν επίσημα οι πόρτες του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄, για την ομαδική έκθεση ζωγραφικής, αγιογραφίας και προσωπογραφίας με έργα Ναυπλιωτών καλλιτεχνών.


Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν στην αίθουσα του Συλλόγου  στην παλιά πόλη του Ναυπλίου .Στα εγκαίνια της έκθεσης, τιμώντας τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ και τους Αναπλιώτες καλλιτέχνες, παραβρέθηκε ο  πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος και Επίτιμος Δημότης Ναυπλιέων Αντώνης Σαμαράς με την σύζυγο του Γεωργία και τον γιο του, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να γνωρίσει τα έργα των Ναυπλιωτών καλλιτεχνών.

Επίσης στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και πολλοί Ναυπλιείς. Την έναρξη των εγκαινίων έκανε ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΉΔΗΣ" Θεοδόσης Σπαντιδέας αναλύοντας τα χαρακτηριστικά της τέχνης του κάθε καλλιτέχνη που συμμετέχει στην έκθεση. 

Η έκθεση θα παραμένει ανοιχτή και επισκέψιμη κάθε ημέρα από τις 11.00΄ έως τις 14.00΄ τα πρωινά και από τις 19.00΄ έως τις 22.00΄ τα απογεύματα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016.

STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες